Le nekaj dni po izvrstnem in medijsko odmevnem uspehu naše ekipe U10, ki je osvojila 1. krompirjev turnir so nas razveselili tudi njhovi mlajši vrstniki iz ekip U7 (letniki 2004) in U8 (letniki 2003). Oboji so sodelovali na turnijih, ki sta potekala v športni dvorani OŠ Rače.

Ekipa U7 je bila na sobotnem turnirju superiorna, saj je na veliko veselje osvojila 1. mesto. Na poti do finala so jim v skupinskem delu nasproti stale ekipe Aluminija Kidričevo, Radvanja, Malečnika in domačinov iz Rač, v družbi katerij je naša ekipa osvojila 1. mesto. Popustila ni niti v finalu, kjer so bili z zadetkom Kurnik Nejca z rezultatom 1:0 boljši od ekipe NK Veržej. S tem so dosegli ponovni izjemen uspeh naših mlajših selekcij, ki gredo po poti starejših kolegov ter potrjujejo, da smo pri delu z mladimi v samem vrhu konkurence od blizu in daleč. V zmagoviti ekipi so bili: Horvat Jernej, Volovšek Žiga, Franci Nik, Hedl Aljaž, Volmajer Nik, Zelenik Matija, Kurnik Nejc in Franci Jure. 

Tudi ekipa U8 je na nedeljskem turnirju pozitivno presenetila. V skupinskem delu  so osvojili 1. mesto v konkurenci domačinov iz Rač, Rogoze, Slovenske Bistrice in Frama ter se celo brez samega prejetega zadetka uvrstili v veliki finale. V finalni tekmi so jim nasproti stali vrstniki NK Radvanja, s katerimi so se z zadetkom Berglez Jakoba v rednem delu tekme razšli neodločeno 1:1. V loteriji penalov so bili tokrat srečnejši naši nasprotniki, ki so jim naši mladi upi športno čestitali za končno zmago. V ekipi so bili: Kamplet Urban, Hedl Nejc, Siter Nase, Berglez Jakob, Zagoranski Žiga, Hedl Aljaž in šele 6 letni Franci Jure.